tanácsos enni 40 fokos kánikulában, ennek megfelelően gyártottam tegnap egy kapros, joghurtos uborkalevest, jó fokhagymásan, olivaolajjal, sóval, borssal, szívvel-lélekkel. főzés nélkül kész van 10 perc alatt, csak a kígyóuborkát kell lereszelni, a fokhagymát átpasszírozni, összekeverni mindent, és már kész is. célszerű lehűteni. minden hülye meg tudja csinálni. a mellette lévő sonkás-spenótos lazannyát (így jobban tetszik, mint az eredeti lasagne alakban) Évi követte el, az is nagyon finom, de ilyen összerakós, tésztás cuccokban nem vagyok túl jó, abban Évi a mester. a görögdinnyét nem mi készítettük, nem is olyan ízletes, mint az előbb említett két fogás. jó étvágyat!
hideg levest
2013.07.26. 13:31 herrriporter
Szólj hozzá!
Címkék: leves étel uborka lasagne
A bejegyzés trackback címe:
https://ablakparkany.blog.hu/api/trackback/id/tr185427507
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.