méghozzá magyaros krumplilevest. megpróbálok túltenni a Horváth Ilona szakácskönyvében leírtakon, és teszek bele fokhagymát, paradicsomot, paprikát is, a végén pedig megszórom petrezselyemmel, igaz, zellergumó nem lesz benne. arról még nem döntöttem, hogy a tejfölt belefőzöm-e, vagy csak a tálaláskor tesz bele az, aki.
ezzel párhuzamosan egy másik projektet is futtatok: tojáskrémet készítek főtt tojásból, sajtkrémből, tejfölből, mustárból, majonézből és természetesen petrezselyemből, egyrészt mert a szép zöld színével jól passzol a sárgásfehér alaphoz, másrészt mert egy bokornyi petrezselyem volt csokorba fogva a boltban, így most felvet bennünket a petrezselyem. a közeljövőben a kakaós csigát is ezzel esszük. mindegy, szeretjük. (csak azt nem szeretem, amikor a piacon petrusként kínálják a kofák. mit kell mindent becézgetni?)
Évi eközben fodrásznál, ne felejtsem el megdicsérni a frizuráját, amikor megérkezik