ma délelőtt fotóztam biciklizés közben a Szerémi út elején, ott tanyázik a Trófea Étterem előtti gyepen, onnan riogatja az autósokat, bár nyilván inkább kedvcsinálónak állították ki, feltételezem, szarvashúsból készült ételek is rendelhetők az egységben. jut eszembe: még mindig a mélyhűtőnkben lapul az a vaddisznóhús, amelyet az óév utolsó előtti napján nyomott a kezünkbe Kocsis Kriszta Keszthelyen (minő alliteráció!), de úgy vagyunk vele, hogy kicsit félünk hozzányúlni, hisz ilyesmihez ritkán jutunk hozzá, egy ilyen vadhúst elrontani nem azonos súllyal esik a latba, mintha teszem azt csirkecombot cseszünk el a konyhában. azért hamarost csak lábasba kerül az ádáz disznódarab, terveink szerint pörkölt lesz belőle (és biztos jól fog sikerülni). holnap kirándulunk a tavaszi verőfényben (+15 fok), ha minden igaz, Kenőékkel. ma délután egyébként a Koleszterin kocsmában pontosítottam a szülinapom körüli összes intéznivalót a pogácsamennyiségtől a sörökön át a hangerőig. szerintem fasza lesz! már csak 502 óra..
a faszarvast
2014.02.15. 19:45 herrriporter
Szólj hozzá!
Címkék: szülinap vaddisznó szarvas
A bejegyzés trackback címe:
https://ablakparkany.blog.hu/api/trackback/id/tr295815992
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.